Skip to main content

Την ενεργοποίηση της ΑΣΥΘ έως τον Δεκέμβριο «βλέπει» ο ΟΑΣΘ

Σύσκεψη στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Η δυνατότητα να επιταχυνθεί η ενεργοποίηση της εταιρείας Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (Α.ΣΥ.Θ), του νέου δημόσιου φορέα που θα διαδεχθεί τον ΟΑΣΘ, το αργότερο μέχρι το Δεκέμβριο του 2019 εξετάστηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη.

Ακόμη, στη σύσκεψη συζητήθηκε το παρόν και του Οργανισμού, ενώ συμμετείχαν ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ. Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης, και ο γενικός γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης.

Μεταξύ άλλων αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στην εκκαθάριση, στον εκσυγχρονισμό και την εξυγίανση του Ο.Α.Σ.Θ. καθώς και στη μετάβασή του στη νέα εποχή.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Σπίρτζης, ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου που έχει εκπονηθεί ώστε ο Ο.Α.Σ.Θ. να εισέλθει στην ψηφιακή εποχή.

Επίσης συζητήθηκαν διεξοδικά τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από τη διαδικασία εκκαθάρισης του Οργανισμού.

Νέα συνάντηση εργασίας για τα ζητήματα του Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.