Skip to main content

Την Παρασκευή εκλέγεται το νέο 25μελές ΔΣ της ΠΕΔΚΜ

Το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της ΠΕΔΚΜ για την εκλογή του νέου 25μελούς ΔΣ της Ένωσης - Οι πληροφορίες για τη ΓΣ της ΚΕΔΕ

Την Παρασκευή στις 11:00 ορίστηκε να γίνει η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) από την οποία θα εκλεγεί το νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τετραετία.

Η σχετική πρόσκληση προς όλους τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας πάρθηκε σήμερα το πρωί από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, ο οποίος είχε και τη σχετική αρμοδιότητα.

Επίσης, σήμερα ολοκληρώνονται οι εκλογές των μελών της Γενικής Συνέλευσης από τους επιμέρους 38 δήμους. Στη ΓΣ συμμετέχουν συνολικά 200 μέλη εκ των οποίων οι 38 είναι οι δήμαρχοι και οι υπόλοποι είναι δημοτικοί σύμβουλοι.

Παράλληλα, για το τέλος Νοεμβρίου, με πιθανότερη ημερομηνία την 28η, προγραμματίζεται η ΓΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ). Προηγουμένως, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι ΓΣ και των 13 Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων από τις οποίες θα προκύψουν τα 510 μέλη της ΓΣ της ΚΕΔΕ.

Φωτογραφία αρχείου