Skip to main content

Την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ζητά ο βουλευτής ΝΔ Γιώργος Βλάχος

Σε παραίτηση κάλεσε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωγιάδη, ο βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Βλάχος για την υπόθεση Novartis.

Φωτιές άναψε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση της Novartis.

Ο Γιώργος Βλάχος, βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής, ζήτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη  να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου, τονίζοντας ότι «στην περίπτωση του Βατοπεδίου όσων τα ονόματα εμπλέκονταν έμειναν εκτός καθηκόντων, χωρίς να παραιτηθούν από τη ΝΔ ή να φύγουν από βουλευτές».

«Είναι ένα θέμα που φαντάζομαι θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος, γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή του προέδρου. Ο κ. Μητσοτάκης έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμένα», σημείωσε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ.

Αντώναρος: Ασυγχώρητο να πέφτει η σκιά της Novartis στη ΝΔ

Στον χορό των ανακοινώσεων εναντίον του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας μπήκε και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης Καραμανλή, Βαγγέλης Αντώναρος, ο οποίος σχολίασε ότι είναι «απαράδεκτο και ασυγχώρητο» να πέφτει η σκιά της Novartis στο θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Αντώναρος πρόσθεσε, σε σχετική του ανάρτηση στα social media, ότι «η διαδιαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι αμφισβητήσιμη»