Skip to main content

Την Πέμπτη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου

Την προσεχή Πέμπτη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην Πορτογαλία και το πέρας του πρώτου σταδίου αποκατάστασης για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρώτο στάδιο αποκατάταστασης, σύμφωνα με το PAOK24.com, εξελίχθηκε πολύ καλά για τον Πορτογάλο άσος του Δικεφάλου, ο οποίος με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη θα μπει ξανά σε πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το ιατρικό επιτελείο με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδό του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στο φινάλε μιας ιστορικής σεζόν για τον Δικέφαλο που φέρει... φαρδιά πλατιά την υπογραφή του και ήδη σκέφτεται την επόμενη ημέρα, όντας... θηρίο στο κλουβί, καταλήγει το δημοσίευμα.