Skip to main content

Την Πέμπτη λήγει η προθεσμία της UEFA στην Premier League

Οι διοικούντες το αγγλικό ποδόσφαιρο ευελπιστούν να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση μέσα στον Ιούνιο αν το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα

Την προσεχή Πέμπτη λήγει η πρώτη φάση αναστολής της Premier League, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί σχετικά, η ποδοσφαιρική δράση στην Αγγλία έχει αναβληθεί μέχρι τις 30 Απριλίου.

Οι διοικούντες το αγγλικό ποδόσφαιρο, ευελπιστούν να επαναρχίσει η αγωνιστική δράση μέσα στον Ιούνιο, ενώ προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουν και τη συμπαράσταση της κυβέρνησης, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες στη χώρα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, κατόπιν εντολής του προέδρου, Αλεξάντερ Τσέφεριν και του γενικού γραμματέα, Θεόδωρου Θεοδωρίδη, ζήτησε από την Premier League, να παραδώσει τον σχεδιασμό για την επιστροφή στη δράση σχετικά με την περίοδο 2019-20, το αργότερο μέχρι τις 25 Μαΐου.

Ο στόχος της UEFA είναι η ολοκλήρωση των εθνικών διοργανώσεων, έτσι ώστε οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο Champions League και Europa League, να προκύψουν μέσα από τους αγωνιστικούς χώρους.