Skip to main content

Την προσεχή Πέμπτη τα «αποκαλυπτήρια» του ΕΚΟ All Star Game '19

Η επιτροπή για τη γιορτή του μπάσκετ ετοιμάζει συν. Τύπου στο «Makedonia Palace» κατά την οποία θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων παικτών.

Με την ανακοίνωση των αθλητών που θα αγωνιστούν στην «Μεγάλη Γιορτή των Αστεριών του Επαγγελματικού Μπάσκετ» αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΚΟ All Star Game '19, το οποίο θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου και συμπίπτει με την επέτειο των 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, η Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ All Star Game '19 θα διοργανώσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Πέμπτη στο ξενοδοχείο Makedonia Palace (Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2,) στην αίθουσα «Aristotelis I» με ώρα έναρξης τις 13:00.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθούν οι συνθέσεις των ομάδων των GREEK STARS και των WORLD STARS, με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αθλητές του πρωταθλήματος όπως αυτοί επιλέχθηκαν από τους 14 προπονητές των ομάδων της Basket League και ψηφίστηκαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία των φιλάθλων.

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τους παίκτες κάτω των 22 ετών οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα των RISING STARS που θα βρεθούν σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση – συνάντηση του παρελθόντος και του μέλλοντος - αντιμέτωποι με τους ALL TIME STARS, την ομάδα των σπουδαιότερων Ελλήνων μπασκετμπολιστών των τελευταίων 20 ετών.

Στη συνέντευξη Τύπου, επίσης, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών που θα πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων. Τέλος, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού της ψηφοφορίας του κοινού με δώρα τη φιλοξενία δύο ατόμων το διήμερο του ΕΚΟ All Star Game, μια υπογεγραμμένη από τους αθλητές εμφάνιση του ΕΚΟ All Star Game και δύο μπάλες του ΕΚΟ All Star Game υπογεγραμμένες από τους αθλητές των δύο ομάδων.

Η ψηφοφορία του κοινού για τους παίκτες που θα αγωνιστούν στο ΕΚΟ All Star Game ‘19 στο www.esake.gr συνεχίζεται ως την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές.

Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων, Ελλήνων και Ξένων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις δύο ομάδες. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 14 προπονητών της Betshop Basket League.