Skip to main content

Τη σύλληψη της Στεφανίδου ζητά η Χρυσή Αυγή-Περιπολικά έξω από το «Ε»

Η παρουσιάστρια Τ. Στεφανίδου χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

Μηνυτήρια αναφορά κατά της παρουσιάστριας Τατιάνα Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.

Όπως αναφέρει η Χρυσή Αυγή, «στις τελευταίες εκπομπές της η κ, Στεφανίδου στο κανάλι "Ε" όπου παρουσιάστηκε το θέμα με την παρέμβαση του Γιάννη Λαγού στο δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος στο πλευρό των γονέων που αντιδρούν στην ένταξη παιδιών λαθρομεταναστών στο σχολείο, έγινε σωρεία ψευδών και συκοφαντικών αναφορών».

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

Αστυνομικές αρχές έχουν κινηθεί για να φέρουν την παρουσιάστρια ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά, όπως ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή, αυτή κρύβεται για να αποφύγει την σύλληψη στα πλαίσια του αυτοφώρου.