Skip to main content

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου η κηδεία του Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου

Η εξόδιος ακολουθία του θρυλικού οινοποιού που έφυγε σήμερα από τη ζωή, θα πραγματοποιηθεί στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του οινοποιού, Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου που σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Όπως αναφέρει η ένωση οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», ο οινοποιός-αποσταγματοποιός Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος ήταν μία εμβληματική προσωπικότητα που εργάστηκε αδιάκοπα, έως το τέλος, για το επώνυμο ποιοτικό Ελληνικό κρασί, το τσίπουρο και το ούζο.

Ήταν ιδρυτικό και ιδιαίτερα δραστήριο μέλος της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» ενώ χρημάτισε πρώτος της πρόεδρος. Μάλιστα στη θητεία του, για πρώτη φορά τότε στην Ελλάδα, ακούστηκαν επίσημα ο όρος και η έννοια των «Δρόμων του Κρασιού» και του «οινοτουρισμού» τα οποία ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος υπηρέτησε με όραμα και αφοσίωση, αφήνοντας πολύτιμη κληρονομιά σε όλους μας.

Σημειώνεται πως η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου και ώρα 12:15 ενώ η οικογένεια του εκλιπόντος αντί στεφάνων επιθυμεί να ενισχυθεί ο Σύλλογος Φροντίδας Πρόωρων Νεογνών «Ηλιτόμηνον».

Αριθμός λογαριασμού: 115 00 2320 011525 

ΙΒΑΝ: GR19 0140 1150 1150 0232 0011 525

Τράπεζα: Alpha Bank 

BIC/SWIFT: CBRAGRAAAXXX

Δικαιούχος: «Ηλιτόμηνον»

Πηγή εικόνας: Facebook/Κτήμα Μπαμπατζιμόπουλου