Skip to main content

Την Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία του Κάρολου Παπούλια - Την Πέμπτη στα Ιωάννινα η κηδεία

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του Κάρολου Παπούλια - Την Πέμπτη η κηδεία

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στις 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι, θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, έγινε γνωστό σύμφωνα με ανακοίνωση.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων.

Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης θα αποδοθούν κατά την κηδεία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια οι τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους. Αποφασίσθηκε επίσης, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον αποφασίσθηκε οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.