Skip to main content

Την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου ο Κότσιρας στη Μονή Λαζαριστών

Μαζί με την Μιρέλα Πάχου, ο καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν παλιότερα τραγούδια.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους καλλιτέχνες, με τραγούδια του που τραγουδήθηκαν από όλες τις ηλικίες, ο Γιάννης Κότσιρας, έρχεται για μια μοναδική συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, στις 21.30. Φέρνει, δε, στις αποσκευές του, τόσο τον απόηχο ων ιδιαίτερα επιτυχημένων εμφανίσεων του στην Αθήνα, όσο και τα όμορφα τραγούδια του πρόσφατου δίσκου του «Ψεύτης καιρός» («Κάθε φορά», «Ποιο παραμύθι να βρω», «Και θέλω εσένα»).

Μαζί με την Μιρέλα Πάχου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα διαφορετικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα, από το οποίο δεν θα λείπουν φυσικά και παλιότερα αγαπημένα ή λιγότερο γνωστά τραγούδια. Η εξαιρετικά ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος, φέρνει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη ζωντάνια, τη ζεστή φωνή και φυσικά... το ακορντεόν της!

Τον Γιάννη Κότσιρα και την Μιρέλα Πάχου συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχήστρωση & πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα, Κωστής Βήχος: μπάσο, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι και Κώστας Μιχαλός: κιθάρα. Τα φώτα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίου:
13€ (προπώληση)
15€ (ταμείο)

Σημεία Προπώλησης:
- Εκδοτήρια Μονής Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 21
- Σάρωθρον, Κατούνη 17, Λαδάδικα
- Speaty, Μεγ. Αλεξάνδρου 67, Εύοσμος
- Public
- Ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr