Skip to main content

Μια διαφορετική προεκλογική εκδήλωση από τον Κυριάκο Κυριάκο

Ο νεαρός πολιτικός ο οποίος έχει ως κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα το «Η πολιτική αλλιώς» μιλά την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 στις 20:30 στο Βελλίδειο

Μια διαφορετική πολιτική εκδήλωση ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες από το επιτελείο του ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στην Α’ Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο νεαρός πολιτικός ο οποίος έχει ως κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα το «Η πολιτική αλλιώς» μιλά την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 στις 20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Η επιλογή του χώρου, όπως μαθαίνουμε, δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού όπως πληροφορούμαστε από το περιβάλλον του Κυριάκου Κυριάκου ο υποψήφιος βουλευτής επιθυμεί να αναδείξει με αυτόν τον τρόπο τη δυναμική που αναπτύσσει το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές και φέρνει ξανά τον κόσμο στις μεγάλες αίθουσες.

Η εκδήλωση του ΚυρΚυρ, όπως αναφέρουν από το περιβάλλον του, δεν θα θυμίζει συνηθισμένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα αλλά θα θυμίζει ευρωπαϊκές πολιτικές εκδηλώσεις με τον υποψήφιο βουλευτή να... κινείται στον χώρο. Επιπλέον, θα υπάρχει και ειδικός που θα επιμεληθεί τη μουσική της εκδήλωσης.