Skip to main content

Της άρπαξαν το πορτοφόλι ενώ έμπαινε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Μπαράζ αυτόφωρων συλλήψεων πραγματοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο των εποχούμενων περιπολιών της ΕΛΑΣ.

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν δύο νεαροί Λίβυοι στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν προσπάθησαν να αρπάξουν τα χρήματα μιας γυναίκας την ώρα που επιβιβαζόταν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Οι δύο άνδρες 20 και 21 ετών χθες το μεσημέρι στον τερματικό σταθμό του ΙΚΕΑ επιχείρησαν να αρπάξουν το πορτοφόλι γυναίκας την ώρα που επιβιβαζόταν σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.

Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και τελικά συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Πυλαίας-Χορτιάτη που έσπευσαν στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τις δύο παραπάνω συλλήψεις, πραγματοποιήθηκαν άλλες πέντε στο πλαίσιο των πεζών και εποχούμενων περιπολιών το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος:

19χρονου αλλοδαπού, από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης, διότι τον περασμένο Νοέμβριο αφαίρεσε από την περιοχή των Αμπελοκήπων ένα ΙΧ και ενός  18χρονου Έλληνα, από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, ο οποίος από το Νοέμβριο του 2018 έως το Μάιο του 2019 διέρρηξε τρία σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στις περιοχές του Κορδελιού και του Ευόσμου.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.