Skip to main content

Τις δυνάμεις τους για την αγροδιατροφή ενώνουν Alpha Bank και Perrotis College

H Alpha Bank στηρίζει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων αγροδιατροφής, σε συνεργασία με το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η Alpha Bank ενώνει τις δυνάμεις της με το Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων του αγροδιατροφικού τομέα, με παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η νέα συνεργασία συμβουλευτικής υποστήριξης εντάσσεται στο πλαίσιο της διάθεσης από την Alpha Bank του Εγγυοδοτικού Προγράμματος Μικροπιστώσεων EaSI (“Employment and Social Innovation – EaSI Guarantee Facility”) από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (Ε.Τα.Ε.).

Όπως σημειώνει η ίδια ανακοίνωση, τo Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, με υψηλή τεχνογνωσία και με ένα ευρύ δίκτυο εμπειρογνωμόνων και συνεργατών, προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος και του ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και κατάρτιση και πληροφόρηση σε θέματα επιχειρηματικότητας, αγροδιατροφής, αγροτουρισμού, αξιοποίησης των παραγωγικών πηγών, προστασίας του περιβάλλοντος, νέων τεχνολογιών και μεθοδολογιών εκπαίδευσης.

Παράλληλα, με την αξιοποίηση των σύγχρονων χρηματοοικονομικών προϊόντων της σειράς “Alpha Αγροτική Επιχειρηματικότητα” (Ευέλικτα Προγράμματα Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας, Κάρτα του Αγρότη, Εγγυοδοτικά Χρηματοδοτικά Προγράμματα Επένδυσης σε Καινοτόμες Δράσεις κ.ά.), προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις πραγματικές, καθημερινές ανάγκες των παραγωγών και επιχειρήσεων αγροδιατροφής.