Skip to main content

Τις υποδοχές των κάδων απορριμμάτων πλένει ο Δ. Θεσσαλονίκης(φωτο+vid)

Από νωρίς το πρωί τέσσερις υδροφόρες με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας βγήκαν στους δρόμους και καθαρίζουν τα σημεία που είναι οι κάδοι.

Στο πλύσιμο των σημείων που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι απορριμμάτων προχώρησε από σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης.

Από νωρίς το πρωί τέσσερις υδροφόρες με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Καθαριότητας βγήκαν στους δρόμους και με λάστιχα και σκούπες καθάρισαν τα τμήματα που είναι οι συστοιχίες των κάδων.

Ένα από τα σημεία που καθαρίζονται από το πρωί είναι επί της οδού Πολυτεχνείου στο ύψος των Λαδάδικων.

«Βγάλαμε σήμερα τέσσερις υδροφόρες και καθαρίζουμε τα σημεία, τα οποία είχαν υποδείξει οι επόπτες Καθαριότητας. Θα συνεχίσουμε και με τους κάδους απορριμμάτων», είπε στη Voria.gr ο νέος εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης.  


Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, εν όψει και της καλοκαιρινής περιόδου, όπως είχε δεσμευτεί ο κ. Ζαχαριάδης. Παράλληλα, εκτός από τους κάδους απορριμμάτων, αναμένεται να πλυθούν και τα απορριμματοφόρα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στους στόχους της δημοτικής αρχής, όπως έχει εξαγγείλει ο κ. Ζαχαριάδης είναι η συγκρότηση μιας Ομάδας Άμεσης Επέμβασης για την Καθαριότητα.

Στόχος η άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων, όπως ογκώδη απορρίμματα, μπάζα κλπ, τα οποία θα καταγράφονται κυρίως μετά από παράπονα δημοτών.

Η ομάδα θα αποτελείται από 30-40 εργαζόμενους της Καθαριότητας και θα λειτουργεί σε τρεις βάρδιες, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα.