Skip to main content

Κυριζίδης:Επιλογές κομματικών ιερατείων και αστείες απειλές διαγραφών

Τους 30 πρώτους υποψήφιους του συνδυασμού του παρουσιάζει στην Τούμπα τη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Αιχμηρή ανακοίνωση.

Δεν άργησε να έρθει και η τοποθέτηση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Μάκη Κυριζίδη, στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με τις υποψηφιότητες στο δήμο Θεσσαλονίκης και τις παραινέσεις του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του Νίκου Ταχιάου.

Ο κ. Κυριζίδης με μια λακωνική δήλωσή του στηλιτεύει τις «επιλογές των κομματικών ιερατείων» και χαρακτηρίζει «αστείες» τις απειλές περί διαγραφών.

Ο κ. Κυριζίδης ρίχνει έτσι νερό στο μύλο της κόντρας που έχει ξεσπάσει στον κεντροδεξιό χώρο για τις εκλογές του Μαΐου, δείγμα της πολυδιάσπασης που υπάρχει στο «γαλάζιο» στρατόπεδο, καθώς και ο ίδιος προέρχεται από την ίδιο χώρο.

«Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αφήνουν πίσω τις επιλογές των κομματικών ιερατείων, αψηφούν τις αστείες απειλές διαγραφών, κλείνουν τα αυτιά τους στη λάσπη και σκέπτονται την Θεσσαλονίκη Θετικά», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κυριζίδης.

Μάλιστα, ο ίδιος τη Δευτέρα παρουσιάζει τους πρώτους 30 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του «Θεσσαλονίκη Θετικά», σε μεγάλη εκδήλωση στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυριζίδης επισημαίνει ότι συνεχίζει πιστός στον οδικό χάρτη της υποψηφιότητάς του και την ερχόμενη Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας, στις 19.00' παρουσιάζει τις βασικές αρχές και θέσεις καθώς και ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της «Θεσσαλονίκη Θετικά».

«Ξεκινάμε από την Τούμπα, όπου ξεκίνησα και εγώ την αυτοδιοικητική μου πορεία ως διαμερισματικός σύμβουλος. Δεν μένουμε στο ιστορικό κέντρο, ερχόμαστε από τις γειτονιές και για αυτές θα δουλέψουμε», τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αναφορικά με το ψηφοδέλτιο ο κ. Κυριζίδης αναφέρει: «Στελεχωνόμαστε από συμπολίτες καταξιωμένους στο χώρο τους, από ανθρώπους της αγοράς, νέους ανθρώπους που θα μπορέσουν την επόμενη μέρα να δουλέψουν για την νέα εποχή του Δήμου. Αυτό είναι το κριτήριο μας και φυσικά το πάθος για τη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα θα παρουσιάσουμε τους πρώτους 30, το επόμενο διάστημα τους υπολοίπους. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, αφήνουν πίσω τις επιλογές των κομματικών ιερατείων, αψηφούν τις αστείες απειλές διαγραφών, κλείνουν τα αυτιά τους στη λάσπη και σκέπτονται την Θεσσαλονίκη Θετικά».