Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο τερματοφύλακας του Πανιώνιου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια. Ο 35χρονος Πειραιώτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του το 1994 και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακό, Προοδευτική, Μεσίνα, Μίλαν, Ρόμα, Άσκολι, Σιένα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλή και Πανιώνιου. 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Aνέκαθεν θεωρούσα την επιλογή της στιγμής που θα βάλει τέλος στην καριέρα του ένας αθλητής πιο σημαντική ακόμα κι απ' την ίδια του την καριέρα.
 
Στα είκοσι χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας προσπάθησα να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο με αξιοπρέπεια και με αξιοπρέπεια επιθυμώ να το αποχαιρετήσω.
 
Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι "κατάφεραν" να παγώσουν ένα μεγάλο κομμάτι απ' την αγάπη μου γι αυτό κι επειδή, παρά τον επαγγελματισμό μου, το συναίσθημα πάντα με καθοδηγούσε, αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ό,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο, ώστε να συνεχίσω να ζω αργότερα στο μαγικό κόσμο των γηπέδων με κάποια άλλη ιδιότητα.
 
Αισθάνομαι ευλογημένος που για είκοσι χρόνια έκανα επάγγελμα το πάθος μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους από τους συμπαίκτες, προπονητές, προέδρους και γιατρούς, όλους τους φροντιστές και φυσικοθεραπευτές που συνεργάστηκα και φυσικά τον κόσμο που με στήριξε σε όλες μου τις στιγμές.
 
.....ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ.....»A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ