Skip to main content

Το 7th Kavala Air - Sea Show στις 29 και 30 Ιουνίου (φωτο-video)

Ένα ετήσιο θέαμα αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων κάθε κατηγορίας, δωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας.

H διεθνής διοργάνωση «7th Kavala Air/Sea Show» προγραμματίζεται να διεξαχθεί το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου 2018. Ένα ετήσιο θέαμα αεροπορικών και ναυτικών επιδείξεων κάθε κατηγορίας, δωρεάν στο κοινό, εμπρός από το παραλιακό μέτωπο της Καβάλας, με κέντρο το λιμάνι «Απόστολος Παύλος». Σε ένα «φυσικό θέατρο» που δημιουργεί το ανάγλυφο της περιοχής, ο Ουρανός και η Θάλασσα μέχρι το νησί της Θάσου.

Την παρουσίαση θα αναλάβουν γι ακόμη μια χρονιά η Έμυ Καμπουρίδου και ο Γιάννης Σερβετάς. Το πλήθος των παράλληλων δράσεων όπως η παιδική και η εμπορική ζώνη, εκθέσεις τεχνολογίας κι επιστήμης, στατική έκθεση ελικοπτέρων στο κέντρο της πόλης, συναυλίες και διαγωνισμοί, μαζί με δεκάδες Café / bar και εστιατόρια, Luna Park κ.α που προσφέρει μια σύγχρονη πόλη, ψυχαγωγούν το κοινό κάθε ηλικίας όλες τις ώρες του 24ώρου

Η Αεροπορική επίδειξη «2nd Pageo Flying Day» προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην περιοχή κόλπου Νέας Περάμου Καβάλας – Αμμόλοφοι, σε μία περιοχή υψηλού κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος μόλις 18χλμ από το κέντρο της Καβάλας, την 01η Ιουλίου 2018, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.