Skip to main content

Το αδιαχώρητο στη γιορτινή αγορά της Θεσσαλονίκης (φωτο+vid)

Τόσο Θεσσαλονικείς όσο και επισκέπτες της πόλης έχουν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους, αγνοώντας το ψιλόβροχο και το κρύο.

Το αδιαχώρητο επικρατεί σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τα εμπορικά καταστήματα να είναι ανοιχτά, πρώτη ημέρα της έναρξης του εορταστικού ωραρίου.

Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης έχουν κατακλύσει τους κεντρικούς δρόμους, αγνοώντας το ψιλόβροχο και το κρύο, για να κάνουν μια βόλτα στα μαγαζιά και στη γιορτινή πόλη.

Τσιμισκή, Αριστοτέλους, Αγίας Σοφίας και Μητροπόλεως δεν πέφτει κυριολεκτικά... καρφίτσα. Ομοίως και στους δρόμους που η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με αρκετή δυσκολία.

Μουσικοί του δρόμου, μπάντες αλλά και παρέες που βγήκαν αυθόρμητα στους δρόμους, διασκεδάζουν τους περαστικούς με χορούς και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.



Διαμαρτυρία για ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές

Και αυτή την Κυριακή, μέλη της «Αντεπίθεσης Εργαζομένων στο Εμπόριο» βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τα ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές.

Οι διαδηλωτές προχώρησαν επί της Τσιμισκή πραγματοποιώντας μικρές στάσεις εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα ανοιχτά μαγαζιά, που όπως τονίζουν καταργούν την κυριακάτικη αργία.