Skip to main content

Το αδιαχώρητο στο Καπάνι - Πόσο κοστίζει το Πασχαλινό τραπέζι (vid)

Επιχειρηματίες και υπάλληλοι των καταστημάτων δηλώνουν στη Voria.gr ικανοποιημένοι από την αγοραστική κίνηση. Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι οι τιμές.

Κορυφώνεται σήμερα και αύριο η κίνηση στην αγορά Καπάνι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου οι κάτοικοι της πόλης σπεύδουν για να προμηθευτούν τον παραδοσιακό οβελία και τα τρόφιμα για το Πασχαλινό τραπέζι.

Επιχειρηματίες και υπάλληλοι των καταστημάτων δηλώνουν στη Voria.gr ικανοποιημένοι από την αγοραστική κίνηση. Όπως λένε, υπάρχει επάρκεια σε όλα τα τρόφιμα και οι τιμές είναι προσιτές.

«Δεν έχουμε παράπονο, ο κόσμος ψωνίζει, οι τιμές είναι πολύ καλές, περιμένουμε να δουλέψουμε και αύριο, Μεγάλη Παρασκευή», λέει στη Voria.gr ο Στέλιος Γκαρίπης, εργαζόμενος σε κρεοπωλείο στην αγορά.

Σύμφωνα με τον κρεοπώλη Μανώλη Τσιβλέρη, αύριο η κίνηση αναμένεται να είναι ακόμη πιο αυξημένη. «Ο κόσμος αυτές τις μέρες ψωνίζει κυρίως αρνί, κατσίκι και εντόσθια για τη μαγειρίτσα», λέει ο ίδιος στη Voria.gr.

Ευχαριστημένος δηλώνει και ο κρεοπώλης Θεοδόσης Μπουρούδης, ο οποίος λέει ότι η κίνηση πάει καλά, και ότι οι τιμές είναι «για όλα τα πορτοφόλια». Ωστόσο, δεν λείπουν και οι επιχειρηματίες που είναι περισσότερο επιφυλακτικοί και περιμένουν πώς θα εξελιχθεί η κίνηση και τις επόμενες ημέρες ώστε να κάνουν τον απολογισμό τους.

Οι τιμές των προϊόντων, σύμφωνα με τους επιχειρηματίες κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι. Το αρνί και το κατσίκι κοστίζει από 5 έως 7 ευρώ το κιλό, ενώ οι τιμές στα εντόσθια για την παραδοσιακή μαγειρίτσα κυμαίνονται από 3 έως 6 ευρώ το κιλό.