Skip to main content

Το αήττητο σερί της Ιταλίας, η έδρα της Αγγλίας και η παράδοση του τελικού

Πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι του τελικού στο Euro 2020 Ιταλία-Αγγλία

Η Ιταλία ή η Αγγλία θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης; Αύριο, στις 22:00, στο Wembey θα διεξαχθεί ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και θα μάθουμε ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Η Ιταλία συμπλήρωσε 33 σερί παιχνίδια αήττητη, στον ημιτελικό με την Ισπανία, όπου πήρε την πρόκριση με 4-2 στα πέναλτι.

Η Αγγλία προκρίθηκε στην παράταση με 2-1 κόντρα στη Δανία, έφτασε τους 12 συνεχόμενους αγώνες χωρίς ήττα κι έχει το αβαντάζ της έδρας.

Για 6η φορά η μία από τις 2 φιναλίστ του τελικού παίζει στο γήπεδό της. Τρεις ομάδες σήκωσαν το κύπελλο εντός έδρας, η Ισπανία το 1964, η Ιταλία το 1968 και η Γαλλία το 1984. Δύο είναι οι χαμένοι τελικοί για διοργανώτριες. Το 2004 η Πορτογαλία ηττήθηκε από την Εθνική μας Ομάδα και το 2016 η Γαλλία από την Πορτογαλία.

Η παράδοση δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Ιταλία με 11 νίκες έναντι 8 της Αγγλίας, ενώ 8 παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα.

Περισσότερες από 500 επιλογές από το Pamestoixima.gr

Η ώρα του τελικού πλησιάζει και το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τη μεγάλη αναμέτρηση της Ιταλίας με την Αγγλία.

Πολλές είναι και οι προσφορές του Pamestoixima.gr τις οποίες οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να βρουν μαζεμένες στο Euro Zone.

Στον τελικό Ιταλία-Αγγλία υπάρχουν οι ακόλουθες προσφορές, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

·       0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

·       «Money Back» σε επιλεγμένες αγορές

·       «2-0 & έληξε»

Στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα Euro Stats οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να βρουν πολλά στατιστικά στοιχεία για τις δύο φιναλίστ του τελικού, τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των ομίλων, όλο το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού και τα ρόστερ των ομάδων.

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τα ακόλουθα 6 συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για την κανονική διάρκεια του μεγάλου αγώνα Ιταλία-Αγγλία:

·       Σκορ πολλαπλών επιλογών: 2-1, 2-2, 0-2.

·       Πρώτη ομάδα να σκοράρει η Αγγλία & τελευταία ομάδα που θα κερδίσει κόρνερ η Ιταλία & 2-3 γκολ στον αγώνα.

·       Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες & ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 2ο & ισοπαλία στο 1ο ημίχρονο.

·       Ο Κέιν να σκοράρει & ο Ιμόμπιλε να σκοράρει & over 8,5 κόρνερ.

·       Ο Στέρλινγκ να σκοράρει & η Αγγλία over 1,5 γκολ & η Ιταλία over 4,5 κόρνερ.

·       Ο Ινσίνιε να σκοράρει & η Ιταλία over 1,5 γκολ & η Αγγλία over 4,5 κόρνερ.