Skip to main content

Το Άκτιο με τη Βουδαπέστη θα συνδέει από τον Ιούλιο η Ryanair

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της δρομολογίου, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 14,99 ευρώ.

Tην Πρέβεζα με τη Βουδαπέστη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Άκτιου, όπου βρίσκεται το 14ο αεροδρόμιο που διαχειρίζεται η Fraport, θα συνδέει από τον Ιούλιο και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Συγκεκριμένα, η Ryanair ανακοίνωσε ότι προχωρά στην εβδομαδιαία σύνδεση του αεροδρομίου του Ακτίου, στην Πρέβεζα, με την Βουδαπέστη, στο πλαίσιο του καλοκαιρινού της προγράμματος 2019.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, η εκτέλεση των δρομολογίων θα ξεκινήσει από τον προσεχή Ιούλιο, με τη σύνδεση να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

Οι τουρίστες και οι επισκέπτες της Πρέβεζας μπορούν να κάνουν κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου της δρομολογίου, η Ryanair ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων με ναύλους που ξεκινούν από μόλις 14,99 ευρώ, για ταξίδια μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για κρατήσεις ναύλων μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (19 Απριλίου) μέσω της ιστοσελίδας της Ryanair.

Σε δηλώσεις της η Chiara Ravara από την Ryanair αναφέρει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι χαμηλές τιμές της Ryanair έφτασαν στο Άκτιο, το νεότερο αεροδρόμιό μας και το 14ο της Ελλάδας.

Η νέα μας διαδρομή προς Βουδαπέστη ξεκινάει τον Ιούλιο του 2019 και θα λειτουργεί εβδομαδιαίως για το καλοκαίρι του 2019, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους της Πρέβεζας τη δυνατότητα να κλείσουν εισιτήρια χαμηλού κόστους για Βουδαπέστη μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2019».