Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΟ ALUMIL SMART GATE ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν οι συσκευές ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL σε διάφορα σημεία του κτηριακού συμπλέγματος της Βουλής

Η ALUMIL συνεχίζει τις προσπάθειές της για δημιουργία προϊόντων που θα συμβάλουν στην αναχαίτιση της διασποράς του ιού στην κοινότητα, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον κόσμο και σε μια κρίσιμη καμπή στην εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19. Κορωνίδα αυτών των ενεργειών είναι το ALUMIL Smart Gate, η συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας που έχει αναπτύξει η εταιρεία.

Η Βουλή των Ελλήνων συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κτήρια που επέλεξαν αυτό τον τρόπο προληπτικής προστασίας. Πρόσφατα εγκαταστάθηκαν οι συσκευές ανέπαφης θερμομέτρησης της ALUMIL σε διάφορα σημεία του κτηριακού συμπλέγματος της Βουλής, είτε αυτά αφορούν σε σημεία διέλευσης βουλευτών και εργαζομένων είτε πρόκειται για χώρους που είναι επισκέψιμοι και καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες πολίτες (όπως για παράδειγμα η Βιβλιοθήκη της Βουλής που είναι ανοιχτή στο κοινό).

Με αυτόν τον τρόπο, αναφέρει η εταιρεία, ένα κτήριο – σύμβολο για τη χώρα μας, θωρακίζει όσους το επισκέπτονται και προστίθεται σε μια εκτεταμένη λίστα φορέων και επιχειρήσεων, όπου χρησιμοποιείται η πρωτοποριακή αυτή συσκευή. Από την Προεδρία της Δημοκρατίας και το Μουσείο της Ακρόπολης, μέχρι σχολικές μονάδες, malls, εμπορικά καταστήματα και χώρους εστίασης, ο κατάλογος είναι ευρύς. Παράλληλα, αξιοσημείωτη είναι και η διεθνής παρουσία. Στην Ευρώπη το ALUMIL Smart Gate βρίσκεται σε εισόδους δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.

«Ενδεικτικά αναφέρουμε το Κοινοβούλιο της Ουγγαρίας, αλλά και σχολεία ή νοσοκομεία σε Αυστρία και Τσεχία, ενώ πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του. Εκτός της Ευρωπαϊκής επικράτειας η συσκευή έχει ήδη εγκατασταθεί σε Η.Π.Α., Ινδία, Ντουμπάι, Νότιο Κορέα και Μπρουνέι, υπογραμμίζοντας τον παγκόσμιο χαρακτήρα του εγχειρήματος», προστίθεται στην ενημέρωση, που καταλήγει:

«Η επιλογή του ALUMIL Smart Gate από τη Βουλή των Ελλήνων αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ALUMIL. Το γεγονός ότι ένας χώρος τόσο μεγάλης ιστορικής σημασίας για την Ελλάδα - ο ναός της Δημοκρατίας – διαθέτει πλέον το προϊόν της εταιρείας μας ως μέσο πρόληψης όσων κινούνται σε αυτόν από ενδεχόμενη μετάδοση του COVID-19, μας εμπνέει να συνεχίσουμε τις προσπάθειες ανάπτυξης προϊόντων που θα συνεισφέρουν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου».

Μάθετε περισσότερα εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ