Skip to main content

Το Andros Jet αναλαμβάνει τη γραμμή της Σαμοθράκης - Παράταση για Anax

Δεδομένων των εξελίξεων στην επαναδρομολόγηση του ΣΑΟΣ ΙΙ, το υπουργείο θα ζητήσει από την πλοιοκτήτρια εταιρεία την ανάληψη των δρομολογίων.

Tο επιβατηγό – οχηματαγωγό ταχύπλοο σκάφος «Andros Jet» θα συνεχίσει την εκτέλεση δρομολογίων στη γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με την επαναδρομολόγηση του «ΣΑΟΣ ΙΙ», γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα, ανακοινώνει πως σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 25/8 η ναύλωση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «Anax» για τη μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου και τα δρομολόγια του Andros Jet:

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν ενεργειών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το επιβατηγό – οχηματαγωγό ταχύπλοο σκάφος «ANDROS JET» συνεχίζει την εκτέλεση δρομολογίων στην γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης.

Τα δρομολόγια του πλοίου για το Σάββατο 17.08.2019 και την Κυριακή 18.08.2019 έχουν ως εξής:

    Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη 08:00 με άφιξη Σαμοθράκη 09:30

    Αναχώρηση από Σαμοθράκη12:00 με άφιξη Αλεξανδρούπολη 13:30

    Αναχώρηση από Αλεξανδρούπολη 15:30 με άφιξη Σαμοθράκη 17:00

    Αναχώρηση από Σαμοθράκη 18:30 με άφιξη Αλεξανδρούπολη 20:00

Δεδομένων των εξελίξεων σχετικά με την επαναδρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ» στην γραμμή, θα υπάρξει συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία του «ANDROS JET» για τη συνέχιση των δρομολογίων του στην γραμμή.

Επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, παρατείνεται μέχρι και την Κυριακή 25/8 η ναύλωση του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΑΝΑΞ» για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.