Skip to main content

Το νέο ανέκδοτο του Τόσκα και ένα σουβλάκι για... Γκίνες

Η διαδήλωση της ακροδεξιάς νεολαίας στο Σκόπια, το τεράστιο σουβλάκι της Λειβαδιάς και η παρέμβαση Λοβέρδου για την ενδυμασία βουλευτών.

Ο Επίτροπος Προϋπολογισμού της Ε.Ε., Γερμανός, Γκίντερ Έτινγκερ, διαβεβαίωσε ότι οι χρηματαγορές «θα μάθουν στους Ιταλούς πώς να ψηφίζουν». Πώς θα ψηφίζουν οι Ιταλοί δεν μας νοιάζει. Εμείς στην Ελλάδα έχουμε τον Τσίπρα που βαράει το νταούλι και οι αγορές χορεύουν.

Τι νόμισε ο Έτινγκερ, ότι θα φοβηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ τις αγορές; Ούτε που τις λογαριάζει. Αφού βρίσκεται στην κυβέρνηση και πλήθος άσχετων βρέθηκε σε καίριες θέσεις, τι σημασία έχει αν βουλιάξει η Ελλάδα. Τώρα μάλιστα που ο Καρανίκας ενεργοποιείται στην διαφήμιση της καλλιέργειας κάνναβης [είναι μέσα τα καθήκοντα του στρατηγικού συμβούλου, ή ενεργεί πέραν του ωραρίου οικειοθελώς άνευ καταβολής υπερωριών;] ποιος λογαριάζει τις αγορές.

Το ανέκδοτο της ημέρας… Ο Τόσκας δήλωσε ότι «Είμαστε καλύτερα σε θέματα ασφάλειας από άλλες χώρες». Αυτό είναι αλήθεια και δεν μπορεί να το αφισβητήσει κανείς. Είμαστε καλύτερα από την Κολομβία, το Μεξικό, την Βενεζουέλα και από πλήθος άλλων παρόμοιας ισχύος χώρες. Ο Τόσκας, μπορεί να κοιμάται ήσυχος

Ούτε ο Ρουβίκωνας τον φοβίζει επειδή όπως είπε «τα παιδιά προβαίνουν σε ιδεολογικές ενέργειες». Άμα είναι έτσι, ’ντάξει….

Η ακροδεξιά "Νεολαία για την Μακεδονία", των Σκοπίων, διοργάνωσε διαδήλωση στην Αχρίδα. Προσέξτε το πρόσχημα: «Η διαμαρτυρία θα γίνει κατά την επέτειο των χιλίων ετών από την πτώση του "μακεδονικού κράτους" (!) και την επέτειο της Αρχιεπισκοπής της Αχρίδας», ανέφεραν οι διαδηλωτές.

Εννοούν το πρώτο βουλγαρικό βασίλειο που είχε πρωτεύουσα την Αχρίδα και ιδρύθηκε στα εδάφη των σημερινών Σκοπίων. Καταλύθηκε το 1018, από τα βυζαντινά στρατεύματα υπό τον αυτοκράτορα Βασίλειο τον Βουλγαροκτόνο. Κι αφού ήταν… μακεδονικό το κράτος, ω ρε παλικάρια, γιατί δεν ονομάστηκε ο αυτοκράτορας Βαίλειος… Μακεδονοκτόνος:

Έφτιαξαν στην Λειβαδιά ένα τεράστιο σουβλάκι, για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες. Και είπε ένας αρμόδιος «Η Λεβαδειά ακούστηκε σε όλον τον κόσμο…». Ά, ρε, κακόμοιρη Ελλάδα. Κάποτε ακουγόσουν σε όλο τον κόσμο για τον πολιτισμό σου. Τώρα η "προοδευτική" θολοκουλτούρα σε κατάντησε να ακούγεσαι για το πόσο μεγάλο είναι το σουβλάκι σου.

[Άλλο τίποτε μεγάλο, πιο ενθουσιαστικό, δεν έχουμε για να δοξαστούμε και στο Σύμπαν; Ο Σπαλιάρας πού βρίσκεται;]

Παρέμβαση για την ενδυμασία των βουλευτών στις συνεδριάσεις έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ, Ανδρέας Λοβέρδος, που έθεσε ζήτημα παραβίασης του άρθρου 75 του Κανονισμού της Βουλής.  Δεν είναι δυνατόν να εμφανίζονται βουλευτές "με περιβολή που παραπέμπει σε παραλία", τόνισε ο Α. Λοβέρδος, αναφερόμενος σε δύο παραδείγματα βουλευτών που με την ενδυμασία τους στην αίθουσα "ξεχειλίζουν το ποτήρι".

Μα τι λέει τώρα; Πώς θα αποδείξει κάποιος ότι είναι "προοδευτικός" αν δεν εμφανίζεται σαν λέτσος. Ο Λοβέρδος δεν θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια πολιτιστικής υποβάθμισης της κοινωνίας. Θέλει να εμφανίζεται ευπρεπής. Δεν θα τον πουν ποτέ "προοδευτικό".

Στην Ελλάδα το ποσοστό γεννήσεων με καισαρική είναι 57%, ενώ ο Π.Ο.Υ. αναφέρει ως φυσιολογικό ποσοστό το 15%. Αρμόδιοι προέβησαν σε δηλώσεις, διερευνώντας το γεγονός. Δεν μου έκανε καμιά εντύπωση, ότι κανείς δεν αναφέρει πως η αμοιβή κλινικής και γιατρού στην καισαρική είναι 10 φορές υψηλότερη από ό,τι στον φυσιολογικό τοκετό.

πηγή φωτο tvstar.gr