Skip to main content

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο φέρνει στη Θεσσαλονίκη η Πολιτιστική Εταιρεία

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη, του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, το οποίο είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, έναν διεθνώς πετυχημένο θεσμό, φέρνει στη Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, με μια πρώτη σειρά τεσσάρων σεμιναρίων, με αφετηρία το Σάββατο 21 Απριλίου, στις 10 π.μ.  

Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη, του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού, το οποίο είναι υποστηρικτής της εκδήλωσης.

Με αφορμή την εκκίνηση του νέου αυτού θεσμού ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Σταύρος Ανδρεάδης τονίζει: «Ο διαλέξεις που έχουν προγραμματισθεί απευθύνονται σε αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν μια πιο βαθειά και ουσιαστική γνώση των θεμάτων στα οποία αναφέρονται, που είναι στο σύνολό τους εξαιρετικά ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα στην ταραγμένη και αβέβαιη αυτή εποχή που βιώνουμε.»

Η πρώτη σειρά διαλέξεων εντάσσεται στη γενική θεματολογία: «Η Ελλάδα από τον 20ο στον 21ο αιώνα: Πολιτική, Θεσμοί, Ιδεολογία, Εξωτερική Πολιτική». Θα διδάξουν οι Άγγελος Συρίγος, Δημήτρης Καιρίδης, Θανάσης Διαμαντόπουλος και Ευάνθης Χατζηβασιλείου.

Κάθε διδάσκων θα αναλύσει και θα παρουσιάσει το θέμα του σε μια τετράωρη διάλεξη – σεμινάριο, που θα απευθύνεται σε ένα περιορισμένο κοινό 50 το πολύ ατόμων. Θα υπάρχει ημίωρο διάλειμμα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετοχών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος,
Φράγκων 6-8 (ώρες γραφείου: ΔΕ-ΠΑ, 10.00-15.00)
T. 2310 551 754 | F. 2310 551 748 | E. info@peebe.gr

Δείτε στη συνέχεια το πλήρες πρόγραμμα της A’ σειράς διαλέξεων - μαθημάτων (Απρίλιος - Ιούνιος 2018) του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας.