Πέμπτη 2 Απριλίου 2020
x

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ» ΣΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗ

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» και της Κατερίνας Νοτοπούλου για τον θάνατο του δημοσιογράφου Κλέαρχου Τσαουσίδη.

 Τον Κλέαρχο Τσαουσίδη, ο οποίος πέθανε σήμερα σε ηλικία 73 ετών, αποχαιρετούν η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» και η επικεφαλής της Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η Θεσσαλονίκη, η Δημοσιογραφία, η Αριστερά, όλοι εμείς αποχαιρετούμε με οδύνη τον Κλέαρχο Τσαουσίδη, που έφυγε σήμερα σε ηλικία 73 ετών. Ενός βαθιά Προοδευτικού και Δημοκρατικού ανθρώπου, μιας μορφής της Δημοσιογραφίας όχι μόνο στην Βόρεια Ελλάδα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Ο Κλέαρχος, ο σύντροφος Κλέαρχος, άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στην πόλη και στην Δημοσιογραφία με την πορεία του, με τον λόγο του και τις πράξεις του», τονίζεται σε ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη, «μέσα από τη συνδικαλιστική του δράση στην ΕΣΗΕΜ-Θ και την ΠΟΕΣΥ για την οποία ο ίδιος είχε πρωτοστατήσει μέχρι τον ΕΔΟΕΑΠ. Βαθύ είναι το αποτύπωμά του όμως κυρίως στους αγώνες, στην αντιδικτατορική του δράση και στην μάχιμη μέχρι την τελευταία στιγμή υπεράσπιση της ιδεολογίας του για την Αριστερά, για την Πρόοδο και την Δημοκρατία».

«Τα λόγια του θα μείνουν χαραγμένα στο νου, τα άρθρα του στην ΑΥΓΗ θα διαβάζονται ξανά και ξανά.
Θερμά Συλλυπητήρια στην Τατιάνα και στην Μαρία.
Αντίο σύντροφε.
Σ ευχαριστούμε», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ