Skip to main content

Το «αντίο» του ΟΣΕΘ στον Αμπατζά που πάει με Χατζηγεωργίου

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης για την αποχώρησή του από τη θέση του προέδρου

Αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για την αποχώρηση του Κώστα Αμπατζά από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, προκειμένου, όπως έγραψε η Voria.gr, να αναλάβει διευθυντής του πολιτικού γραφείου της νέας υφυπουργού Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας Θράκης) Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, εξέδωσε ο ΟΣΕΘ. 

«O Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης αποχαιρετά τον μέχρι σήμερα Πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Κώστα Αμπατζά», αναφέρεται αρχικά στην ανακοίνωση του συγκοινωνιακού φορέα και προστίθεται:

«Ο κ. Αμπατζάς από το τιμόνι του ΟΣΕΘ Α.Ε. συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε ο νεοσύστατος φορέας να αποκτήσει οντότητα, δομή και στελέχωση και να μετατραπεί σε μία σοβαρή και στιβαρή υπηρεσία με μόνιμο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, ικανή να διαδραματίσει από σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στα συγκοινωνιακά πράγματα της πόλης».

«Καθόλη τη διάρκεια της θητείας του, σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ που συνεχίζουν την προσπάθεια, ο Οργανισμός υπήρξε από την πρώτη στιγμή ανοικτός στην κοινωνία και στους φορείς της πόλης, επιτυγχάνοντας αδιάλειπτη και αποτελεσματική συνεργασία με το σύνολο των αυτοδιοικητικών, επιστημονικών, ερευνητικών και άλλων φορέων της Θεσσαλονίκης, με αποκλειστικό γνώμονα την βελτιστοποίηση των συγκοινωνιακών συνθηκών στην περιφερειακή μας ενότητα», συνεχίζει ο ΟΣΕΘ και συμπληρώνει:

«Έτσι, σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο, σχεδιάστηκαν νέες γραμμές, υποβλήθηκαν υλοποιήσιμες προτάσεις, υπογράφηκαν μνημόνια συνεργασίας, εφαρμόστηκαν πρωτοπόρες μέθοδοι συλλογής και ανάλυσης δεδομένων, κυρίως όμως οι συγκοινωνίες της πόλης μπήκαν σε νέα βάση, ώστε όλοι μας να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα του συγκοινωνιακού χάρτη της πόλης με την έλευση του ΜΕΤΡΟ και την λειτουργία της ΑΣΥΘ. Μια επόμενη μέρα που είναι πλέον πολύ κοντά».

Καταλήγοντας, ο ΟΣΕΘ «εύχεται στον κ. Αμπατζά καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Υπουργείο Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας - Θράκης) και τον ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική συνεργασία και τα όσα πρόσφερε κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του στον Οργανισμό».