Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020
x

ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ: «ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ...»

«Τα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε θα τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη όλων μας για πάντα», αναφέρει ο «πράσινος» Ερασιτέχνης.

Τα θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για τον θάνατό του εξέφρασε διαδικτυακά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Χαρακτηριστικά, το «τριφύλλι» έγραψε στο Instagram:

«Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πια μαζί μας. Αιώνια πιστός στον Παναθηναϊκό ήταν σταθερά στο πλευρό της ομάδας. Με τα τραγούδια του σφράγισε το πέρασμά του από τον καλλιτεχνικό χώρο. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Λαυρέντη».

Παράλληλα, το δικό του αντίο στον δημοφιλή τραγουδιστή που ήταν θερμός υποστηρικτής του Παναθηναϊκού είπε και ο «πράσινος» Ερασιτέχνης αναφέροντας:

«Καλό ταξίδι Λαυρέντη… Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την ξαφνική απώλεια ενός δικού της ανθρώπου, του σπουδαίου τραγουδοποιού και τραγουδιστή, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τα τραγούδια που έγραψε και ερμήνευσε θα τον κρατούν ζωντανό στη μνήμη όλων μας για πάντα. "Αιώνια πιστός" στον Σύλλογο, ήταν τακτικός θαμώνας στις «πράσινες» εξέδρες σε όλα τα αθλήματα και ήταν ένας ενεργός φίλαθλος που έπαιρνε θέση για το αγαπημένο του "τριφύλλι".

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Λαυρέντη…

"Μια ευκαιρία στον Παράδεισο να… ΠΑΟ"».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ