Skip to main content

Το αντιτορπιλικό Βέλος συνεχίζει να ομορφαίνει τη Θεσσαλονίκη (vid)

Βίντεο από λήψη drone που αποτυπώνει την αίγλη και το κύρος που προσδίδει η παρουσία του ιστορικού Βέλους στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η Νέα Παραλία, το πράσινο και η άνεση που παρέχει στον κόσμο όταν περπατάει κατά μήκος του Θερμαϊκού αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο θελκτικά σημεία της Θεσσαλονίκης, με χιλιάδες επισκέπτες να θέλουν να απολαύσουν μία βόλτα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε αυτό το τοπόσημο.

Πέρα από τις Ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, το φεγγάρι που επανήλθε πριν από έναν χρόνο στη θέση του καταμεσής της θάλασσας αλλά και τα πάρκα όπου μπορεί κανείς να ξεκουραστεί, να απολαύσει τον καφέ του ή να παίξει με τα παιδιά και τα κατοικίδιά του, τους τελευταίους μήνες πόλο έλξης για Θεσσαλονικείς και τουρίστες αποτελεί και το θρυλικό αντιτορπιλικό Βέλος στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής.

Η αίγλη και το κύρος που προσδίδει στην παραλία της Θεσσαλονίκης το ένα από τα τέσσερα πλοία όμοιου τύπου που υπάρχουν παγκοσμίως (τα υπόλοιπα τρία βρίσκονται στις ΗΠΑ) και το οποίο χαρακτηρίστηκε ως Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα αποτυπώθηκε σε βίντεο από λήψη drone σε ποιότητα 4K UHD.

Απολαύστε το βίντεο εδώ: