Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022
x

ΤΟ ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 13Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕΡΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, ενώ στις εργασίες του θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 σύνεδροι

To 13o «Διεθνές Συνέδριο Ποιότητας Αέρα – Επιστήμη και Εφαρμογή (Air Quality 2022)» διοργανώνει το εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire της Αγγλίας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2022 στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, ενώ στις εργασίες του θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 σύνεδροι από 40 χώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ειδικές συνεδρίες για επίκαιρα επιστημονικά θέματα, όπως Αέρια Ρύπανση και Υγεία, Καινοτόμοι Αισθητήρες Αέριας Ρύπανσης, Ναυτιλία και Αέριοι Ρύποι, Εξασφάλιση Ποιότητας Αέρα με την Υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν οι εγκυρότεροι παγκοσμίως ερευνητές των συγκεκριμένων επιστημονικών πεδίων.

Το Συνέδριο απευθύνεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εταιρείες του κλάδου και σε δημόσιους φορείς. Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η αγγλική.

Περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα, η διαδικασία εγγραφής εδώ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ