Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022
x

ΤΟ ΑΠΘ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΑΣΧΑ

Η συγκέντρωση τροφίμων ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου, στο ισόγειο του κτήριου Διοίκησης ΑΠΘ.

Ανταποκρινόμενη θετικά στο αίτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Πρυτανεία του ΑΠΘ στήριξε τη δράση για συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, προκειμένου να διανεμηθούν σε ευάλωτες οικογένειες και άτομα, ενόψει του Πάσχα.

Η συγκέντρωση τροφίμων ξεκίνησε τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Απριλίου, στο ισόγειο του κτήριου Διοίκησης. Τα τρόφιμα μακράς διάρκειας και τα είδη ατομικής υγιεινής που συγκεντρώθηκαν, τα παρέδωσαν ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, και ο αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του ΑΠΘ, καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, στους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σήμερα, Τρίτη 19 Απριλίου 2022.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ευχαρίστησε τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ για την έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξαν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Στη συνέχεια, συνεχάρη τα μέλη και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το ανθρωπιστικό τους έργο και υπογράμμισε ότι «σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, η ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη είναι ακόμα μεγαλύτερη για τις οικογένειες και τα άτομα που χρειάζονται τη στήριξή μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ