Skip to main content

Το Balkan Thessaloniki Tattoo Convention επιστρέφει τον Οκτώβριο

Η έκτη διοργάνωση του φεστιβάλ επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να ψυχαγωγήσει και να διδάξει τα μυστικά της δερματοστιξίας στους επισκέπτες.

Η μεγάλη γιορτή των fans της πανάρχαιας τέχνης της δερματοστιξίας επιστρέφει αυτόν τον Οκτώβριο στη Θεσσαλονίκη διατηρώντας τη θέση ενός από τα καλύτερα φεστιβάλ των Βαλκανίων.

Από τις 18 έως τις 20 Oκτωβρίου, στο 6ο Balkan Thessaloniki Tattoo Convention στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists εν δράσει και να μάθουν τα μυστικά της τέχνης τους.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης υπογράφει η Red & White Productions, η εταιρεία που έχει παρουσιάσει τα τελευταία 12 χρόνια τα πιο μεγάλα και απολύτως επιτυχημένα tattoo conventions στην Ελλάδα (Athens International Tattoo Convention, Αthens Tattoo Expo, Balkan Thessaloniki Tattoo Convention) φεστιβάλ που λειτουργούν με βάση τα πρότυπα των μεγαλύτερων και καλύτερων φεστιβάλ διεθνώς. Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν, γίνεται το επόμενο κάλεσμα για τους tattoo lovers καθώς περισσότεροι από 150 κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες αναμένεται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας το κοινό και προσφέροντας παράλληλα όλες τις γνώσεις και την αγάπη για την τέχνη τους.

Η επιτυχία και η σημαντική προσέλευση του κοινού στο Athens International Tattoo Convention κάνει φανερή την διάδοση της τέχνης του tattooing και δίνει το μήνυμα στην Θεσσαλονίκη που παίρνει τη σκυτάλη, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο πήχυς έχει μπει πολύ ψηλά καθώς η γιορτή αυτή απευθύνεται κάθε χρόνο σε μεγαλύτερο μέρος του κοινού αγκαλιάζοντας κάθε ηλικία και κάθε κατηγορία επισκεπτών. Μεγάλοι αλλά και μικροί, θα γίνουν ένα με τον παλμό του φεστιβάλ μέσα από πλήθος παράλληλων θεμάτων και θεαμάτων γύρω από το tattoo.

Ένας θεσμός που τραβά το ενδιαφέρον όχι μόνο όσων ασχολούνται αποκλειστικά με τα τατουάζ, αλλά και με όσους θέλουν να ανακαλύψουν την καλλιτεχνική του διάσταση, γνωρίζοντας από κοντά σπουδαίους tattoo artists τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες, καθώς και να διασκεδάσουν με τα τις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.