Skip to main content

Το χρίσμα της ΕΟΚ ξανά στα χέρια του Γιώργου Βασιλακόπουλου

Στις εκλογές η διοίκηση του Γιώργου Βασιλακόπουλου έλαβε ποσοστό 90,71%, ενώ τα σωματεία που μετείχαν στη διαδικασία ήταν 581.

Στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) εξελέξη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, κατά της αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.

Στις εκλογές η διοίκηση Βασιλακόπουλου έλαβε ποσοστό 90,71%, ενώ τα σωματεία που μετείχαν στη διαδικασία ήταν 581. Σημειώνεται ότο ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διετέλεσε πρόεδρος της ΕΟΚ από το Φεβρουάριο του 1998 μέχρι το Νοέμβριο του 2002.

Στην ίδια θέση επέστρεψε στις 13/9/2010 με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας και εφόσον εξαντλήσει και τη νέα θητεία του, που θα είναι τετραετής, θα μετρά συνολικά περίπου 14 χρόνια στην ηγεσία του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά το Δ.Σ. της ΕΟΚ:

Πρόεδρος: Βασιλακόπουλος Γιώργος

Α΄ αντιπρόεδρος: Μελής Μιχάλης (πρόεδρος ΕΣΑΚΕ)

Β΄ αντιπρόεδρος: Γολέμης Αριστείδης

Γενικός γραμματέας: Τσαγκρώνης Παναγιώτης

Ειδικός γραμματέας: Κουλοσούσας Σωτήριος

Ταμίας: Δημήτρης Μπασούρης

Μέλη: Αγγελόπουλος Δημήτρης, Αλεξόπουλος Ιωάννης, Ζώης Αστέριος, Κουτραφούρης Ιωάννης, Λόρτος Σάββας, Λυμπεράτος Ευάγγελος, Μαρκάκης Χαράλαμπος, Νικάκης Κωνσταντίνος, Νικολόπουλος Κωνσταντίνος, Παρίσης Κωνσταντίνος, Σαββίδης Λάζαρος, Φαρμάκης Νικόλαος, Χρηστίδης Δημήτριος, Δουβής Σταύρος (εκπρόσωπος ΕΣΑΚΕ), Γαλατσόπουλος Ευάγγελος (εκπρόσωπος ΕΣΑΚΕ)