Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο δωρητής του ΓΝ Παπαγεωργίου, Νικόλαος Παπαγεωργίου ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Παύλου Μελά και έλαβε το Χρυσό Κλειδί της πόλης από τον δήμαρχο

Τον ευεργέτη και δωρητή του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Νικόλαο Παπαγεωργίου, τίμησε ο δήμος Παύλου Μελά, όπου εδρεύει το νοσοκομείο.

Ο Νικόλαος Γ. Παπαγεωργίου, μια πολύπλευρη προσωπικότητα με σημαντικές διακρίσεις και κοινωνικό έργο ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Παύλου Μελά και έλαβε το Χρυσό Κλειδί της πόλης από τον δήμαρχο, Δημήτρη Δεμουρτζίδη και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αθανάσιο Κίκη.

Στην εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης στη Σταυρούπολη έδωσαν το «παρών», ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και μέλος του Ιδρύματος Παπαγεωργίου Βασίλειος Παπάς, μέλη του ΔΣ και εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης επισήμανε ότι ο Νικόλαος Παπαγεωργίου «είναι ένας λαμπρός εθνικός ευεργέτης, ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια μυθιστορηματική προσωπικότητα» και πρόσθεσε ότι «πάντα ήταν αθόρυβος και διακριτικός, αφήνοντας όμως το έργο του να κάνει τον απαραίτητο κρότο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ