Skip to main content

Το δεξί χέρι του πρώην δημάρχου Καλαμαριάς στο πλευρό του Δαρδαμανέλη

Η Κατερίνα Τσαπικίδου, πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών του Μπακογλίδη, πλέον ειδική σύμβουλος στον νυν δήμαρχο Καλαμαριάς.

Στο πλευρό του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, τάχθηκε ως ειδικός σύμβουλος η Κατερίνα Τσαπικίδου, δικηγόρος στο επάγγελμα.

Αν και προέρχεται από αντιπολιτευόμενο «στρατόπεδο», καθώς διετέλεσε αντιδήμαρχος Οικονομικών, με την διοίκηση του τέως δημάρχου, Θεοδόση Μπακογλίδη, κατά την πενταετία 2014 - 2019, η κ. Τσαπικίδου, αποφάσισε να συστρατευτεί με τον Γιάννη Δαρδαμανέλη, καθώς όπως λέει σε κοντινούς της ανθρώπους πιστεύει ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου Καλαμαριάς είναι μια σύγχρονη, αποτελεσματική διοίκηση που εστιάζει τόσο στο θεσμικό οικοδόμημα όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Η κ. Τσαπικίδου υποστηρίζει ότι: «Η σημερινή διοίκηση αποτελεί γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη της Καλαμαριάς και για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των δημοτών της. Ο δήμαρχος, κ. Δαρδαμανέλης εργάζεται ακατάπαυστα ώστε να μεταμορφώσει την Καλαμαριά σ’ έναν τόπο σύγχρονο, εμπορικό, όμορφο και φιλικό.

Η διοίκηση του Δήμου, με όπλα της τη σκληρή δουλειά, τον διαρκή έλεγχο των πράξεων, τη διαφάνεια των δομών και των λειτουργιών της, έχει προχωρήσει σε έργα βελτίωσης της καθημερινότητας, καθώς και στην εκπόνηση μεγαλόπνοων έργων που διαθέτει στην ατζέντα της και τα οποία θα συμβάλλουν περαιτέρω στην άνθιση και αναβάθμιση της Καλαμαριάς.

Η Καλαμαριά, μέρα με την μέρα, αλλάζει όψη, καθώς η διοίκηση του Δήμου, έχει επιλέξει τον δρόμο της δημιουργίας. Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες με την οποία ήρθε αντιμέτωπη, όπως τα δύο χρόνια της πανδημίας, η διοίκηση έχει ανταπεξέλθει με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει όραμα, και όλοι ανεξαιρέτως, εργάζονται για αυτό, για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να γίνει η Καλαμαριά, μια πόλη φιλική στο περιβάλλον, ανθισμένη οικονομικά, με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής και να προδιαγράψει ένα φωτεινό μέλλον για την περαιτέρω ανάπτυξή της».