Skip to main content

Το δώρο Ζορπίδη στον Ζέρβα και το ποδοσφαιρικό πείραγμα

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης χάρισε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα μια μπλε γραβάτα και τον πείραξε για την ήττα του ΠΑΟΚ.

Πολιτικές σπόντες και... ποδοσφαιρικά πειράγματα περιείχε η αποψινή καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Capsis της πόλης.

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης χάρισε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα μια μπλε γραβάτα, με τον τελευταίο να τον ευχαριστεί με χιουμοριστική διάθεση αλλά και με σπόντα στον... ΣΥΡΙΖΑ.

«Βλέπω ξεκίνησε μια καινούργια μόδα, να χαρίζουμε γραβάτες αλλά και να φοράμε γραβάτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας.

Είχε προηγηθεί μάλιστα το πείραγμα του προέδρου του ΕΕΘ στον δήμαρχο για την ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ομάδα που υποστηρίζει ανοιχτά ο τελευταίος, την προηγούμενη αγωνιστική με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Είναι λίγο στεναχωρημένος (σ.σ. ο κ. Ζέρβας) γιατί έχασε από τον Άρη, αλλά δεν πειράζει» είπε ο κ. Ζορπίδης με τους καλεσμένους να ξεσπούν σε γέλια. «Εύχομαι όλες οι ομάδες της πόλης να πηγαίνουν καλά» απάντησε γελώντας ο δήμαρχος.