Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021
x

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΕΛΕΝΗΣ- ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΒΙΑΣ

Μαρτυρίες στη Voria.gr για την άτυχη 56χρονη η οποία δολοφονήθηκε με μαχαίρι χθες από τον 48χρονο σύντροφό της στην ανατολική Θεσσαλονίκη

Μια ήσυχη και φιλότιμη γυναίκα που έκανε πολλές δουλειές προκειμένου να τα βγάλει πέρα στη ζωή της αλλά και να βοηθά τον γιο της, περιγράφουν οι γείτονες της άτυχης Ελένης στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, η οποία έπεσε νεκρή με μαχαίρι από τα χέρια του συντρόφου της.

Σύμφωνα πληροφορίες από μαρτυρίες που συγκέντρωσε η Voria.gr, η 56χρονη Γεωργιανή είχε έρθει πριν από χρόνια στην Ελλάδα με τον γιο της, που τότε ήταν περίπου 6-7 ετών. Από τότε έκανε αρκετές δουλειές για να επιβιώσουν.

Δούλεψε αρχικά σε κάποια καφέ - μπαρ ως καθαρίστρια, ενώ τελευταία πρόσεχε και ηλικιωμένους ανθρώπους, προκειμένου να έχει χρήματα για να στηρίξει τον γιο της περίπου 26-27 ετών, ο οποίος είχε παραβατική συμπεριφορά και βρίσκεται στη φυλακή.

Η Ελένη πριν κάποιο διάστημα γνώρισε έναν ομοεθνή της, ο οποίος δεν ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα και η ίδια πήγαινε και τον έβλεπε στο εξωτερικό. Μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων, ήταν έτοιμη να τον παντρευτεί.Ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ο φερόμενος ως δράστης ήρθε πριν τρεις μήνες στο διαμέρισμα της στην οδό Γραβιάς.

Οι ένοικοι περιγράφουν έναν άνθρωπο που δεν γνώριζε ελληνικά και δεν ήταν κοινωνικός, ενώ τον έβλεπαν να πίνει και να γυρνά στη γειτονιά μεθυσμένος.

Οι καβγάδες μεταξύ του ζευγαριού ήταν συχνοί και μάλιστα πριν τον Δεκαπενταύγουστο η Ελένη μετά από ένα άγριο καβγά κάλεσε την αστυνομία καθώς φοβήθηκε.

Εχθές την ημέρα του φονικού, η αδελφή της, την έπαιρνε στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Η γυναίκα φοβουμενη τα χειρότερα πήγε στο διαμέρισμα, όμως βρήκε την πόρτα κλειδωμένη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Στον εισαγγελέα ο 48χρονος δράστης για την άγρια γυναικοκτονία

Στη συνέχεια επιχείρησε να μπει στο σπίτι από την πίσω μεριά, και μόλις ανέβηκε στο ανώγειο μπαλκόνι αντίκρυσε την αδελφή της πεσμένη μέσα σε λίμνη αίματος. 

Ο δράστης του άγριου εγκλήματος εντοπίστηκε αργά το απόγευμα σε περιοχή της Καλαμαριάς, συνελήφθη και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ