Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021
x

ΤΟ ΕΕΘ ΕΠΙΔΟΤΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ BEYOND 4.0

Το ύψος της επιδότησης που θα παρέχει το ΕΕΘ θα καθοριστεί από τον αριθμό των αιτημάτων συμμετοχής μελών του στην BEYOND 4.0 που θα κατατεθούν.

Να επιδοτήσει τη συμμετοχή τους στην 1η Διεθνή Εκθεσιακή Πλατφόρμα Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 4.0, η οποία σύμφωνα με τους διοργανωτές της επαναπροσδιορίστηκε και επιστρέφει πιο απαραίτητη από ποτέ, αποφάσισε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας στήριξης των μελών του.

Το ύψος της επιδότησης που θα παρέχει το ΕΕΘ θα καθοριστεί από τον αριθμό των αιτημάτων συμμετοχής μελών του στην BEYOND 4.0, που θα κατατεθούν στην υπηρεσία.

Η Έκθεση BEYOND 4.0 θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από 14 έως 16 Οκτωβρίου 2021. Είναι εξειδικευμένη και αφορά την καινοτομία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα. Σε αυτήν έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεις όλων των κλάδων που λειτουργούν καινοτόμο προσανατολισμό.

Οι διοργανωτές της BEYOND 4.0, αποφάσισαν να παρέχουν ειδικά στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, έκπτωση 20% στο ίχνος εδάφους.

Με σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι επιχειρήσεις μέλη του ΕΕΘ που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε αυτή την πολύ σημαντική Έκθεση Τεχνολογίας και Καινοτομίας, να εκδηλώσουν την επιθυμία τους στην Γραμματεία του Επιμελητηρίου, με την αποστολή e-mail στο grammateia@epepthe.gr

Προϋπόθεση για την επιδότηση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων στην Έκθεση BEYOND 4.0, είναι η τακτοποίηση της συνδρομής τους προς το ΕΕΘ αλλά και της οφειλής τους προς το ΓΕΜΗ έτους 2021.

Καθώς ο συνολικός αριθμός των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν στην έκθεση είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ