Skip to main content

Το «ευχαριστώ» Καράογλου σε χορηγούς της έκθεσης για τον Αγ. Δημήτριο

Ο υφυπουργός Εσωτερικών τίμησε όσους στήριξαν χορηγικά την έκθεση έργων τέχνης «Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη»

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους στήριξαν χορηγικά την έκθεση έργων τέχνης με τίτλο: "Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη", η οποία φιλοξενήθηκε στο Διοικητήριο από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019, είπε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου.

Σε ειδική τελετή, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) υποδέχθηκε στο γραφείο του τους χορηγούς και υποστηρικτές της έκθεσης και τους απένειμε αριθμημένα χαρακτικά του καλλιτέχνη Βασίλη Καρκατσέλη, τα οποία παρήχθησαν αποκλειστικά για τις ανάγκες της έκθεσης και σε περιορισμένο αριθμό.

Κατά τη διάρκεια της τελετής έγινε και η παρουσίαση του επίσημου καταλόγου της έκθεσης, ο οποίος εμπεριέχει τα κείμενα τεκμηρίωσης των επιμελητών και φωτογραφίες των έργων που εκτέθηκαν στο κοινό και επισκέφθηκαν μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου περισσότερα από 6.000 άτομα.  

Απευθυνόμενος προς τους χορηγούς και τους υποστηρικτές, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως: "Είναι ιδιαίτερη τιμή, όχι μόνο για εμάς που μας υποστηρίξατε έμπρακτα και καθοριστικά για την υλοποίηση της δράσης μας, αλλά είναι τιμή και για εσάς, διότι σας δόθηκε η ευκαιρία να "αποδώσετε" στην πόλη, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δίνετε το παράδειγμα και σε άλλες εταιρείες, ενώ παράλληλα ενισχύετε τον εθελοντισμό αφού πολλοί από τους συντελεστές προσέφεραν εθελοντικά το έργο τους για να πραγματοποιηθεί η έκθεση που ήταν αφιερωμένη στον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης, τον Άγιο Δημήτριο".

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αναστάσιος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Άγις Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εγνατίας Οδού κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε. κ. Ιωάννης Τσιτσόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Olympia Electronics κ. Δημήτριος Λακασάς, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βυζαντινή Θεσσαλονίκη και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Polizoidis Advertising and interior constructions κ. Τάσος Πολυζωΐδης, η Διευθύντρια του Τμήματος Επικοινωνίας της ΕΡΤ-3 κα. Μαρία Σιώτη, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού 4Ε Αρχιμανδρίτης  Νικάνωρ Παπανικολάου, ο Επικεφαλής των επιμελητών της έκθεσης κ. Μίλτος Παπανικολάου, η Επιμελήτρια της έκθεσης κα. Κάτια Κιλεσοπούλου, η Επιμελήτρια της έκθεσης κα. Αθηνά Τσιγκαροπούλου, η Αρχιτέκτων-Μουσειολόγος κα. Δήμητρα Γουργιώτη και ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) κ. Γεώργιος Εμμανουήλ.