Skip to main content

Το ευχαριστώ του Καλαφάτη στον παραγωγό του «Bricklayer» - Τα οφέλη για τη Θεσσαλονίκη

Ευχαριστίες της παραγωγής της ταινίας Bricklayer στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρο Καλαφάτη.

Τον παραγωγό της κινηματογραφικής ταινίας Bricklayer, τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στη Θεσσαλονίκη, κ. Rob Van Norden, υποδέχθηκε στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Van Norden ευχαρίστησε, εκ μέρους όλης της παραγωγής, τον κ. Καλαφάτη, για την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε, έτσι ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα τα γυρίσματα της ταινίας, τόσο μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στα στούντιο που έχουν δημιουργηθεί από την εταιρία Nu Boyana Studio Film Hellenic.

«Εκτιμούμε την υποστήριξή σας και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτήν. Η βοήθειά σας ήταν σημαντική», ανέφερε, μεταξύ άλλων, προς τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, ο κ. Rob Van Norden.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλαφάτης τόνισε ότι «η επένδυση στα Nu Boyana Studio Film Hellenic δίνει μια άλλη προοπτική στην τοπική οικονομία και, παράλληλα, διαφημίζει την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και τη Θράκη στο εξωτερικό. Ενδεικτικό είναι ότι, η ταινία τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν τώρα, αξιοποιεί και άλλες τοποθεσίες της Βόρειας Ελλάδας, με αρχή από τη Δράμα. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι η κυβέρνηση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ακολουθεί μία φιλοεπενδυτική και φιλοαναπτυξιακή πολιτική, στο πλευρό κάθε παρόμοιας προσπάθειας».