Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
x

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΕΡΒΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε του εργαζόμενους του δήμου ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους.

Την ευγνωμοσύνη του στους εργαζόμενους του δήμου μέσω επιστολής εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για τη μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα ο κ. Ζέρβας διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι από πλευράς δήμου λαμβάνεται κάθε ενδεδειγμένο μέτρο για την προστασία τους.

Η επιστολή αναλυτικά:

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την προσπάθεια που καταβάλλετε, ώστε ο Δήμος Θεσσαλονίκης να παραμείνει απολύτως λειτουργικός, στην υπηρεσία της πόλης και των πολιτών, ιδιαίτερα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Αναγνωρίζω ότι όλη αυτή η περίοδος είναι για την κάθε μία και τον κάθε έναν μια περίοδος δύσκολη, με περισσότερες ευθύνες, άγχος και αγωνία, όπως επίσης ότι πρώτιστο μέλημα όλων μας είναι η ατομική μας αλλά και η δημόσια υγεία. Θέλω να σας διαβεβαιώσω προσωπικά πως στον Δήμο Θεσσαλονίκης τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφάλεια των ανθρώπων. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα και μέλημά μου ήταν και παραμένει η προστασία, η ασφάλεια και η υγεία των εργαζομένων. Παράλληλα, έχουμε την ηθική υποχρέωση να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στην πόλη, δίπλα στους πολίτες και αυτό κάνουμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί δεν αντιμετωπίζουμε αυτό το καθήκον ως βάρος, αλλά ως προσφορά, ως μέριμνα και αλληλεγγύη.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Κωνσταντίνος Ζέρβας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ