Skip to main content

Το ΕΚΘ στηρίζει τους εργαζόμενους σε ΕΛΒΟ

Το ΕΚΘ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη, αύριο, με 4ωρη στάση εργασίας.

Την αντίθεση της στα σχέδια της κυβέρνησης «που προβλέπει τη διάλυση της Αμυντικής Βιομηχανίας και τη συγχώνευση- κατάργηση οργανισμών και επιχειρήσεων με ταυτόχρονη απόλυση εκατοντάδων εργαζομένων» εκφράζει με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Το ΕΚΘ αναφέρει πως στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και στηρίζει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ στη Θεσσαλονίκη, αύριο, με 4ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 15:00. Στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα δικαστήρια και πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Επιπλέον, οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 11 Ιουλίου, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας θα μεταβούν στην Αθήνα και θα συσπειρωθούν με τους εργαζόμενους στις Αμυντικές Βιομηχανίες πραγματοποιώντας στις 12:30 συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.