Skip to main content

Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για τον θάνατο του Χάρρυ Κλυνν

Ο υπερήφανος για την καταγωγή του Πόντιος καλλιτέχνης υπήρξε πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της EΠAE

Ο θάνατος του Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη, σκόρπισε θλίψη και στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ο εκλιπών έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη στο λαοφιλέστερο ομαδικό άθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο υπερήφανος για την καταγωγή του Πόντιος καλλιτέχνης υπήρξε πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος της EΠAE.

Ως εκ τούτου, η Super League εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην οικογένειά του.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Βασίλη Τριανταφυλλίδη, του αγαπημένου Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος εκτός από την πολυσχιδή καλλιτεχνική του πορεία, αγάπησε και πρόσφερε στο ποδόσφαιρο από τις θέσεις ευθύνης του προέδρου της ΕΠΑΕ, αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς».