Skip to main content

Το γκολ του... αιώνα με αδιανόητο ψαλίδι ο Ρονάλντο (φωτο + video)

Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ πέτυχε ένα ανεπανάληπτο γκολ με ανάποδο ψαλίδι εναντίον της Γιουβέντους για το Champions League

Ένα απίστευτο γκολ που έχει κερδίσει τον θαυμασμό των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων πέτυχε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, στην αναμέτρηση εναντίον της Γιουβέντους για την προημιτελική φάση του Champions League.

Ο 33χρονος άσος πέτυχε στο 64' της αναμέτρησης ένα ανεπανάληπτο γκολ με ανάποδο ψαλίδι και διπλασίασε τα τέρματα της «Βασίλισσας» πετυχαίνοντας το 0-2 για το συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Με απίστευτο άλμα, άψογο συγχρονισμό και ταχύτητα εκτέλεσης που θυμίζει πιο πολύ... playstation παρά πραγματικό ποδόσφαιρο, το γκολ του Ρονάλντο στο Τορίνο ήταν μάλλον το καλύτερο στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ένα από τα καλύτερα στην ιστορία του αθλήματος, αν συνεκτιμηθεί το επίπεδο της διοργάνωσης και η κρισιμότητα του αγώνα.

Το σπάνιας ομορφιάς γκολ κέρδισε το χειροκρότημα των οπαδών της ιταλικής ομάδας οι οποίοι έκαναν χειροκρότησαν ιπποτικά τον Πορτογάλο που με τη σειρά του, τους ευχαρίστησε κάνοντας υπόκλιση.

Απολαύστε το γκολ του παρακάτω: