Skip to main content

Το εντυπωσιακό βίντεο για το νέο τουριστικό σήμα της Κεντρικής Μακεδονίας

Εξηγεί γιατί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο επισκέπτης μπορεί όλο το χρόνο να ζήσει μια «μεγαλειώδη» (GREAT) τουριστική εμπειρία

Ένα εντυπωσιακό βίντεο με ομορφιές της Κεντρικής Μακεδονίας συνοδεύει το νέο τουριστικό σήμα και τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας, με το μότο «Do Something GREAT».

Με εικόνες και γυρίσματα σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια κατόρθωσε εν μέσω lockdown και πανδημίας να δημιουργήσει ένα καλαίσθητο βίντεο για να προωθήσει τον τουρισμό της περιοχής που αναδεικνύει γωνιές των επτά νομών με εξαιρετικό τουριστικό ενδιαφέρον και προμοτάρει τον δωδεκάμηνο τουρισμό. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο, παρά τους περιορισμούς, εργασία που αποδείχτηκε δύσκολη, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο...

Το βίντεο διατρέχει όλες τις εποχές του χρόνου και καλεί τους επισκέπτες να έρθουν στην Κεντρική Μακεδονία για να ζήσουν κάτι «μεγαλειώδες» (GREAT).

Με γλαφυρή αφήγηση εξηγεί γιατί η Κεντρική Μακεδονία προσφέρεται για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, ποια είναι τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και ποιες είναι οι μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει στον επισκέπτη. Η αφήγηση είναι στα αγγλικά, ενώ υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι.

Υπενθυμίζεται ότι χτες το βράδυ στο «Ολύμπιον» ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, παρουσίασε τόσο το νέο τουριστικό σήμα, όσο και τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας, που θα τη συνοδεύει για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, η Περιφέρεια έχει δημιουργήσει κι άλλα θεματικά προωθητικά βίντεο για την τουριστική προβολή, τα οποία θα αναρτώνται στο Youtube και θα αποσταλούν και σε διεθνή μέσα. Στην ουσία από το φετινό φθινόπωρο η Περιφέρεια αρχίζει την τουριστική καμπάνια τόσο για τη χειμερινή περίοδο, όσο κυρίως για την επόμενη χρονιά, το 2022, που αν το επιτρέψει η πανδημία οι προσδοκίες για το τουριστικό ρεύμα στην περιοχή είναι μεγάλες. Εξάλλου, όπως επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας, «η έκρηξη των τουριστών από το 2013 έως το 2019 δεν είναι το ταβάνι μας, είναι η βάση, η αρχή για να κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη και ισχυρή τουριστικά τη Μακεδονία, για να δημιουργήσουμε νέα έσοδα, νέο εισόδημα και πολλές καλές θέσεις εργασίας».

Το promo βίντεο της Περιφέρειας είναι το εξής: