Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ DOMITEC

Στην πρώτη Διεθνή Έκθεση «Domitec Σαλόνι Δόμησης και Ανακαίνισης» θα συμμετάσχει με ενιαίο περίπτερο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του νομού Κοζάνης.

Στην πρώτη Διεθνή Έκθεση «Domitec Σαλόνι Δόμησης και Ανακαίνισης» θα συμμετάσχει με ενιαίο περίπτερο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) του νομού Κοζάνης.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 8 Μαρτίου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo», στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και θα φιλοξενήσει τις μεγαλύτερες εταιρίες εξόρυξης, επεξεργασίας, σχεδίασης, εφαρμογών και διάθεσης πέτρας της Ελλάδας.

Στην εν λόγω έκθεση θα συμμετέχουν κυρίως εταιρίες δομικών υλικών και μηχανημάτων επεξεργασίας τους, διάθεσης και εγκατάστασης συσκευών και συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, επικοινωνίας, ασφάλειας και διαχείρισης υδάτων, ειδών μπάνιου, κήπου και οικιακού εξοπλισμού, κουφωμάτων, μονώσεων, χρωμάτων, μεταλλικών κατασκευών, υλικών και εφαρμογών οικολογικής δόμησης, προκατασκευών, εργαλείων, λογισμικών κ.ά.

Επιπλέον, προγραμματίζονται μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια φορέων του χώρου, επιστημονικές ημερίδες και ειδικές παρουσιάσεις προϊόντων.A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ