Skip to main content

Το επόμενο διάστημα η ηλεκτρονική πληρωμή στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Από τις 02 Μαρτίου το Τμήμα Τελών Ακίνητης Περιουσίας «λειτουργεί υποδειγματικά, χωρίς ουρές και χωρίς προβλήματα», σύμφωνα με τον Κ. Ζέρβα

Εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται να ξεκινήσει στον δήμο Θεσσαλονίκης η ηλεκτρονική πληρωμή και η ταυτότητα οφειλής ώστε να εξοφλούνται οι υποχρεώσεις των δημοτών εξ αποστάσεως.

Η δημοτική αρχή, όπως ανέφερε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, παρενέβη το προηγούμενο διάστημα στο ζήτημα της εξυπηρέτησης δημοτών από το Τμήμα Τελών Ακίνητης Περιουσίας.

«Το Τ.Α.Π. αποτελούσε τη βαθιά πληγή της λειτουργίας του Δήμου για δέκα και πλέον χρόνια. Υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία για τους δημότες, συνεχείς καυγάδες με τους υπαλλήλους – υπάλληλοι που εμφάνισαν προβλήματα υγείας από την πίεση που ασκούνταν στο τμήμα» και συμπλήρωσε πως «όλα αυτά χωρίς να δίνονται άμεσες λύσεις στα προβλήματα των δημοτών», τόνισε.

Όπως ανέφερε, υπήρξε παρέμβαση στις αρχές Φεβρουαρίου και δόθηκε λύση «δια παντός σε αυτήν την κακή συνθήκη του δήμου».

Από τις 02 Μαρτίου το ΤΑΠ, σύμφωνα με τον δήμαρχο, «είναι ένα τμήμα που λειτουργεί υποδειγματικά, χωρίς ουρές, χωρίς εκνευρισμούς, χωρίς προβλήματα».

Πλέον οι πολίτες «καταθέτουν τον φάκελο τους και παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου, φεύγουν από την υπηρεσία και ειδοποιούνται εντός 48-72 ωρών για να παραλάβουν τη βεβαίωσή τους, εφόσον δεν υπάρχει κώλυμα στον έλεγχο».