Skip to main content

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Μάντσεστερ

Με «2-0 & Έληξε» και πάνω από 200 επιλογές από το Πάμε Στοίχημα το μεγάλο αποψινό παιχνίδι του Champions League Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός

Ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Στις 22:00 στο Etihad αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, σε αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 1-0 τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και παρά την πολύ καλή εμφάνισή τους ηττήθηκαν με 2-0 από την Πόρτο στη δεύτερη αγωνιστική.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρωτοπόρος στον όμιλο με 6 βαθμούς. Κέρδισε με 3-1 την Πόρτο και με 0-3 τη Μαρσέιγ.

Η διαφορά νίκης, το αυτογκόλ, η κόκκινη κάτα

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερα από 200 ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο αποψινό παιχνίδι Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στα σκορ πολλαπλών επιλογών, το αυτογκόλ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, την κόκκινη κάρτα, τα μονά/ζυγά γκολ, το σύνολο των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον σκόρερ του πρώτου και του τελευταίου γκολ, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει από 2 γκολ και πάνω.

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται, στο Champions League και το Europa League, οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις προωθητικές ενέργειες «Στο Παρά 1», «Boost 13» και «Boost Νίκης». Στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Ολυμπιακός το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και το «2-0 & Έληξε». Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Στα παιχνίδια του Champions League προσφέρονται και οι «Πόντοι Αξιολόγησης Παικτών».

Live ειδοποιήσεις για τους αγώνες στο OPAPP

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να λαμβάνουν live ειδοποιήσεις για αλλαγές (σκορ, τέλος αγώνα κ.α.) για τους αγώνες που περιέχονται στα δελτία που έχουν σκανάρει και αποθηκεύσει στο ειδικό περιβάλλον του Πάμε Στοίχημα που υπάρχει στην εφαρμογή OPAPP. Η υπηρεσία προσφέρεται για αγώνες ποδοσφαίρου (Γκολ, Ημίχρονο, Τελικό) και μπάσκετ (1η περίοδο, Ημίχρονο, 3η περίοδο, Τελικό).

Επιπλέον σε όλα τα παιχνίδια με την εφαρμογή OPAPP, μπορούν να δημιουργούν το δελτίο τους στο κινητό τους, να κάνουν cash-out όπου και αν βρίσκονται και να πληρώνονται σ' ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Έχουν ακόμα τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των αγώνων μέσω live score και live tracker.