Skip to main content

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα θα προσφέρει και φέτος από ένα τσουρεκάκι την ημέρα στα 343 παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του Οργανισμού.

Σε μια εποχή που η αλληλεγγύη είναι πιο σημαντική από ποτέ, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει ξανά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας καθημερινά στα 343 παιδιά που μεγαλώνουν στα Σπίτια του Οργανισμού, 1 τσουρεκάκι την ημέρα, για ένα έτος.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Ίδρυμα θα προσφέρει πάνω από 121.603 τσουρεκάκια, λιανικής αξίας άνω των 121.603€, σε παιδιά που μεγαλώνουν στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχοντάς τους έτσι την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας οργανισμός με τον οποίο μας συνδέει η πίστη σε αξίες απόλυτα επίκαιρες, όπως η Ανιδιοτέλεια, η Φροντίδα, η Ισότητα και ο Σεβασμός. Μετά την επιτυχία της περσινής μας συνεργασίας, επιλέγουμε φέτος να επαναλάβουμε τη δράση, προφέροντας καθημερινά ένα τσουρεκάκι σε καθένα από αυτά τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα καταφέρουμε να τους δώσουμε το κουράγιο που χρειάζονται για ν’ αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις με αισιοδοξία».



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κ. Κώστας Γιαννόπουλος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που συνεργαζόμαστε ξανά  με το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου. Γνωρίζοντας τη θετική ανταπόκριση των παιδιών την προηγούμενη χρονιά, είμαι σίγουρος ότι και η φετινή προσφορά θα συμβάλλει στη στήριξη της καθημερινότητας των παιδιών, επιβεβαιώνοντας και πάλι τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ φορέων, ιδιαίτερα σε απαιτητικές στιγμές, όπως αυτή που διανύουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον Sir Στέλιο Χατζηιωάννου και τους ανθρώπους του Ιδρύματος για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους».

Η προσφορά του Ιδρύματος είναι μέρος της δράσης «Φαγητό από Καρδιάς», που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2014 και προσφέρει κάθε εργάσιμη ημέρα - χωρίς καμία διάκριση - φαγητό σε ανθρώπους που προσέρχονται στα Κέντρα Διανομής σε 7 σημεία στην Αττική.