Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ MICROSITE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δημιούργησε microsite με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των καταναλωτών.

Microsite δημιούργησε το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των καταναλωτών στο πλαίσιο των νέων δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά ενέργειας.

«Στο νέο και φιλικό προς τον χρήστη microsite www.fysikoaerioellados.gr/hereforyou/, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους σχετικά με το κόστος της ενέργειας και την ενεργειακή κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη και να βρουν πρακτικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας από τους πλέον ειδικούς», τονίζει σχετικά η εταιρεία.

Επιπλέον, συμπληρώνει η εταιρεία, «οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δίνει λύσεις και τους υποστηρίζει σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, προσφέροντας ευέλικτους τρόπους πληρωμής, επιβραβεύοντάς τους με δωρεάν υπηρεσίες και προνόμια και παραμένοντας πάντα δίπλα τους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και κάθε μέρα της εβδομάδας, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά και του MyAccount και του myFysikoAerioApp».

«Στο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Ιδιαίτερα τώρα στις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον ενεργειακό κλάδο, στόχος μας είναι να τους ενημερώσουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, αλλα και να τους υπενθυμίσουμε ότι είμαστε δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο», δήλωσε ο Chief Marketing Officer και Customer Experience Director της εταιρείας, Πάνος Αλεξόπουλος.

Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας υπενθυμίζει στους καταναλωτές ότι στους οικιακούς λογαριασμούς φυσικού αερίου, η εταιρεία θα προχωρήσει στην απορρόφηση 15% του κόστους προμήθειας αερίου με την υποστήριξη της μητρικής της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ Εμπορίας). «Παράλληλα, και για τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, οι καταναλωτές επωφελούνται από τις επιδοτήσεις που έχει προβλέψει η Πολιτεία», καταλήγει η εταιρεία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ